Tosuncuk Neden Teslim Oldu : 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın Brezilya'da teslim oldu / Tosuncuk mehmet aydın'ın, türkiye'ye getirileceği ve sorgulanıp tutuklanacağı belirtildi.

Tosuncuk Neden Teslim Oldu : 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın Brezilya'da teslim oldu / Tosuncuk mehmet aydın'ın, türkiye'ye getirileceği ve sorgulanıp tutuklanacağı belirtildi.. Gazeteci i̇smail saymaz, kamuoyunda 'tosuncuk' lakabıyla bilinen çiftlik bank'ın firari patronu mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. .irademle en kısa sürede türk yargısına teslim olacağım diyen çiftlik bank kurucusu mehmet aydın sao paulo'da teslim oldu. On binlerce kişiyi dolandırıp yurtdışına kaçan 'tosuncuk' mehmet aydın, brezilya'da türk konsolosluğu'na giderek teslim oldu. Tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın kaçırdığı paraları bitcoine yatırdığı ve 10 katı kadar para kazandığı iddia edilirken mağdurların parasını ödeyeceği için teslim olduğu öne peki neden teslim oldu? Yurt dışına kaçan ve izi bulunmayan çiftlik bank kurucusu mehmet aydın, brezilya'da yetkililere teslim oldu.

.irademle en kısa sürede türk yargısına teslim olacağım diyen çiftlik bank kurucusu mehmet aydın sao paulo'da teslim oldu. Bir dönem oldukça popüler olan çiftlikbank uygulaması üzerinden on teslim sürecine dair en merak edilen başlık ise neden teslim oldu. Kurucusu olduğu çiftlik bank sistemiyle binlerce kişiyi dolandırıp yurt dışına kaçan ''tosuncuk'' lakaplı mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna dair dikkat çeken iddialar ortaya çıktı. 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın'ın teslim olmasından sonra mağdurların durumu ve iade süreci tartışılmaya başlandı. Bu konuda çeşitli yorumlar var.

Son dakika: Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı ...
Son dakika: Çiftlik Bank'ın kurucusu 'Tosuncuk' lakaplı ... from iaahbr.tmgrup.com.tr
Bu konuda çeşitli yorumlar var. Bu konuda çeşitli yorumlar var. Mehmet 'tosuncuk' neden geri dönüyor. Çiftlik bank tezgahı ile türkiye'de binlerce insanı milyonlarca tl dolandıran tosuncuk lakaplı kanun kaçağı mehmet aydın, yıllardır kaçak durumda ve kırmızı bültenle aranıyor derken. Peki tosuncuk neden teslim oldu? Aydın'dan ilk şikayetçi olan isimlerden biri mustafa sait güngör, tosuncuk'un teslim olmasıyla ilgili şunları söyledi: Daha önce video yayınlayıp kendi hür irademle teslim olacağım diyen tosuncuk'un kısa süre içinde türkiye'ye iadesi bekleniyor. Eski i̇nterpol daire başkanı yusuf vehbi dalda.

Herkes şaşırdı, parası bitti yorumları yapıldı.

Aydın'dan ilk şikayetçi olan isimlerden biri mustafa sait güngör, tosuncuk'un teslim olmasıyla ilgili şunları söyledi: 'tosuncuk'un teslim olmasının nedeni olarak üç olasılık konuşuluyor. Eski i̇nterpol daire başkanı yusuf vehbi dalda. Bu konuda çeşitli yorumlar var. Bu konuda çeşitli yorumlar var. Bugün itibariyle bu hadisenin iç yüzünü öğrenmek için tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın avukatlığını üstlenmiş olan fatih kuş ile görüştüm. Bu konuda çeşitli yorumlar var. On binlerce kişiyi dolandırıp yurtdışına kaçan 'tosuncuk' mehmet aydın, brezilya'da türk konsolosluğu'na giderek teslim oldu. Teslim olacak haberinden kısa bir süre sonra avukatların verdiği bilgiye göre mehmet aydın, brezilya'nın sao paulo şehrinde teslim oldu. Interpol'ün en çok arananlar listesinde yer alan aydın. Kurucusu olduğu çiftlik bank sistemiyle binlerce kişiyi dolandırıp yurt dışına kaçan ''tosuncuk'' lakaplı mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna dair dikkat çeken iddialar ortaya çıktı. Yurt dışına kaçan ve izi bulunmayan çiftlik bank kurucusu mehmet aydın, brezilya'da yetkililere teslim oldu. Bizim paraları yedi, bitince teslim oldu.

Teslim olacak haberinden kısa bir süre sonra avukatların verdiği bilgiye göre mehmet aydın, brezilya'nın sao paulo şehrinde teslim oldu. Çiftlik bank tezgahı ile türkiye'de binlerce insanı milyonlarca tl dolandıran tosuncuk lakaplı kanun kaçağı mehmet aydın, yıllardır kaçak durumda ve kırmızı bültenle aranıyor derken. Herkes şaşırdı, parası bitti yorumları yapıldı. Bir dönem oldukça popüler olan çiftlikbank uygulaması üzerinden on teslim sürecine dair en merak edilen başlık ise neden teslim oldu. Bu mevzuda çeşitli yorumlar var.

Son dakika: 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın teslim oldu!
Son dakika: 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın teslim oldu! from www.sehrivangazetesi.com
Bu konuda çeşitli yorumlar var. On binlerce kişiyi dolandırıp yurtdışına kaçan 'tosuncuk' mehmet aydın, brezilya'da türk konsolosluğu'na giderek teslim oldu. Bu konuda çeşitli yorumlar var. Kurucusu olduğu çiftlik bank sistemiyle binlerce kişiyi dolandırıp yurt dışına kaçan ''tosuncuk'' lakaplı mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna dair dikkat çeken iddialar ortaya çıktı. Peki mehmet aydın neden teslim oldu? Mehmet 'tosuncuk' neden geri dönüyor. Tosuncuk mehmet aydın'ın, türkiye'ye getirileceği ve sorgulanıp tutuklanacağı belirtildi. Gazeteci i̇smail saymaz, kamuoyunda 'tosuncuk' lakabıyla bilinen çiftlik bank'ın firari patronu mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Bu konuda çeşitli yorumlar var.

Tosuncuk mehmet aydın'ın, türkiye'ye getirileceği ve sorgulanıp tutuklanacağı belirtildi. Peki mehmet aydın neden teslim oldu? Mehmet aydın internet üzerinden kurduğu çiftlik bank sistemiyle 2017'de görkemli açılışlar yaptı. Gazeteci i̇smail saymaz, kamuoyunda 'tosuncuk' lakabıyla bilinen çiftlik bank'ın firari patronu mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Interpol'ün en çok arananlar listesinde yer alan aydın. 'tosuncuk'un teslim olmasının nedeni olarak üç olasılık konuşuluyor. Bu konuda çeşitli yorumlar var. Gazeteci i̇smail saymaz, kamuoyunda 'tosuncuk' lakabıyla bilinen çiftlik bank'ın firari patronu mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Peki 'tosuncuk', gerçekte ne kadar süre cezaevinde kalacak? Kurucusu olduğu çiftlik bank sistemiyle binlerce kişiyi dolandırıp yurt dışına kaçan ''tosuncuk'' lakaplı mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna dair dikkat çeken iddialar ortaya çıktı. Eski i̇nterpol daire başkanı yusuf vehbi dalda. .511 milyon liralık vurgun yaparak yurt dışına kaçan tosuncuk lakaplı mehmet aydın, brezilya'daki türk konsolosluğu'na giderek teslim oldu. Mehmet 'tosuncuk' neden geri dönüyor.

Aydın'dan ilk şikayetçi olan isimlerden biri mustafa sait güngör, tosuncuk'un teslim olmasıyla ilgili şunları söyledi: Bugün itibariyle bu hadisenin iç yüzünü öğrenmek için tosuncuk lakaplı mehmet aydın'ın avukatlığını üstlenmiş olan fatih kuş ile görüştüm. 'tosuncuk'un teslim olmasının nedeni olarak üç olasılık konuşuluyor. Peki 'tosuncuk', gerçekte ne kadar süre cezaevinde kalacak? Bu konuda çeşitli yorumlar var.

Tosuncuk teslim oldu
Tosuncuk teslim oldu from www.samsunhaber.com
Çiftlik bank tezgahı ile türkiye'de binlerce insanı milyonlarca tl dolandıran tosuncuk lakaplı kanun kaçağı mehmet aydın, yıllardır kaçak durumda ve kırmızı bültenle aranıyor derken. .511 milyon liralık vurgun yaparak yurt dışına kaçan tosuncuk lakaplı mehmet aydın, brezilya'daki türk konsolosluğu'na giderek teslim oldu. Peki tosuncuk neden teslim oldu? 'tosuncuk' lakaplı çiftlik bank ceo'su mehmet aydın teslim oldu! Hürriyet'ten musa kesler'in aktardığına göre, 'tosuncuk'un bu sürpriz kararının ardında 3 ihtimal yatıyor. Kurucusu olduğu çiftlik bank'ın 77 bin üyesini 511 milyon tl dolandıran 'tosuncuk' lakaplı mehmet aydın, brezilya'da teslim oldu. Mehmet 'tosuncuk' neden geri dönüyor. Gazeteci i̇smail saymaz, kamuoyunda 'tosuncuk' lakabıyla bilinen çiftlik bank'ın firari patronu mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Gazeteci i̇smail saymaz, kamuoyunda 'tosuncuk' lakabıyla bilinen çiftlik bank'ın firari patronu mehmet aydın'ın neden teslim olduğuna ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Bu konudaki ilk değerlendirme 'parası bitti' şeklinde. Daha önce video yayınlayıp kendi hür irademle teslim olacağım diyen tosuncuk'un kısa süre içinde türkiye'ye iadesi bekleniyor. Bir dönem oldukça popüler olan çiftlikbank uygulaması üzerinden on teslim sürecine dair en merak edilen başlık ise neden teslim oldu. Teslim olacak haberinden kısa bir süre sonra avukatların verdiği bilgiye göre mehmet aydın, brezilya'nın sao paulo şehrinde teslim oldu. Bizim paraları yedi, bitince teslim oldu. Yurt dışına kaçan ve izi bulunmayan çiftlik bank kurucusu mehmet aydın, brezilya'da yetkililere teslim oldu. Mehmet 'tosuncuk' neden geri dönüyor. Peki 'tosuncuk', gerçekte ne kadar süre cezaevinde kalacak? Aydın'ın dolandırıcılık suçundan 75 bin yıla kadar hapsi isteniyor. .irademle en kısa sürede türk yargısına teslim olacağım diyen çiftlik bank kurucusu mehmet aydın sao paulo'da teslim oldu. On binlerce kişiyi dolandırıp yurtdışına kaçan 'tosuncuk' mehmet aydın, brezilya'da türk konsolosluğu'na giderek teslim oldu. .511 milyon liralık vurgun yaparak yurt dışına kaçan tosuncuk lakaplı mehmet aydın, brezilya'daki türk konsolosluğu'na giderek teslim oldu. Interpol'ün en çok arananlar listesinde yer alan aydın.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama